L’Espanyol B ha sucumbit a la intensitat i el bon joc que ha mostrat el València Mestalla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un filial de molta categoria, que ha conquerit el feu blanc-i-blau per un resultat prou contundent, 0 a 6, la jornada en què els blanc-i-blaus precisament s’havien situat líders de la Segona RFEF. Després d’aquest partit, tots dos conjunts comparteixen lideratge amb 23 punts, però el València Mestalla queda en primera posició per tenir millor avantatge de gols.

Ha estat un partit molt fluix dels homes de Luis Blanco. Per moments s’han sentit molt perduts a la gespa i en cap moment han aportat solucions per a la remuntada.

L’Espanyol B, sorprès per l’efectivitat del València Mestalla

L’Espanyol B no s’ha trobat còmode damunt el terreny de joc, li ha costat agafar la iniciativa i tampoc ha tingut la possessió. I és que el València Mestalla ha demostrat per què és un dels equips de la part alta de la classificació. Des de l’inici ha jugat concentrat i ha tingut les ocasions de perill més clares.

De fet, el conjunt filial “che” s’ha avançat en el minut 16, quan Javi Guerra ha engaltat un xut llunyà que ha fet fortuna dins la xarxa. La pilota ha tocat el defensa espanyolista Recasens, i el porter Venteo també l’ha intentat treure, però no n’ha desviat prou la trajectòria i ha encaixat el 0 a 1.

Al llindar de la mitja part, l’àrbitre ha xiulat un penal, força discutit, a favor del València Mestalla per falta de Dacosta dins l’àrea. L’encarregat de transformar-ho des dels 11 metres ha estat Fran Pérez, que ha deixat el 0 a 2 en el marcador just abans del descans.

El València Mestalla marca quatre gols més i sentencia l’Espanyol B

En els primers minuts de la represa, el porter del filial blanc-i-blau, Venteo, s’ha hagut de retirar del terreny de joc per unes molèsties que no se sap si revesteixen gravetat i ha entrat Lisandro per cobrir el lloc. L’Espanyol B, però, ha sortit per donar guerra i Becerra ha optat per obrir la llauna, però la seva rematada l’ha treta el porter Bernad amb una mà miraculosa.

Del possible 1 a 2 s’ha passat al 0 a 3. El València Mestalla ha construït un bon contraatac i ha culminat la jugada Alberto Marí, que ha pogut anotar el tercer gol del conjunt entrenat per Miguel Ángel Angulo, que ha enfonsat del tot el filial blanc-i-blau. La diferència es podria haver ampliat amb un quart gol, de González, però el xut ha picat al travesser.

Quan sí que ha arribat el quart ha estat al segon penal favorable al conjunt “che”, que ha transformat novament Alberto Marí. Al 42 de la segona meitat ha arribat el cinquè dels visitants. Novament Alberto Marí ha superat amb ofici la defensa blanc-i-blava i ha finalitzat impecable. En el 44, el València Mestalla ha anotat el sisè gol, obra de Diego López, que ha sortit a la segona meitat.