Barça Atlètic Numància Primera RFEF

El Barça Atlètic no ha pogut mantenir la bona ratxa dels últims tres partits i ha perdut per 1 a 2 contra el Numància a l’Estadi Johan Cruyff. Els blaugrana s’han vist superats a la primera meitat amb els gols de Rubén Mesa, de penal, i de Bonaldo. L’equip de Rafa Márquez havia sumat set dels últims nou punts possibles, però el conjunt sorià, que també és a la part mitja-alta de la classificació, s’ha endut la victòria amb certa autoritat. Pablo Torre, que havia entrenat amb l’equip aquesta setmana, no ha pogut jugar amb el Barça Atlètic per una lesió.

Dos gols molt ràpids

El Barça ha encaixat dos gols molt ràpids. Al minut 8, Rubén Mesa ha fet el 0 a 1 després d’un penal que ha comès Chadi Riad. Tres minuts més tard, una centrada al centre de l’àrea l’ha aprofitat molt bé Bonaldo per fer el 0 a 2. Els blaugrana ho han intentat amb un parell de xuts, un d’Ilias i un altre de Víctor Barberà, sense èxit.

El Barça Atlètic reacciona massa tard

El Barça Atlètic ho ha intentat a la segona meitat, amb Ilias i Víctor Barberà com a jugadors més destacats. Precisament una jugada amb ells dos com a protagonistes ha acabat amb l’1 a 2 de Barberà en el minut 85. Han estat minuts d’incertesa, amb un Barça Atlètic amb moltes ganes d’aconseguir l’empat i amb un Numància que es defensava amb dents i ungles. El filial barcelonista ha tingut una última jugada amb el temps gairebé exhaurit, però finalment el marcador ja no s’ha mogut.