Espanyol Utrecht alineació sense Sergi Darder

L’Espanyol ha acabat la pretemporada amb una derrota contra l’Utrecht holandès (3-0) sense que Sergi Darder hagi jugat cap minut, segons Luis García per unes molèsties a l’esquena. Els partits abans de començar la Lliga són per provar coses i els resultats no acostumen a tenir valor per als entrenadors, però els aficionats s’ho miren d’una altra manera. I si s’hi afegeix una derrota sense marcar i que el teu jugador estrella, Sergi Darder, no hagi disputat cap minut, la preocupació pot ser més gran. Els blanc-i-blaus han mantingut las mateixa tònica que de la temporada passada: errades defensives i poc encert de cara a porteria. Però hi ha “excuses”.

Un Espanyol amb absències i sense Darder

L’últim assaig semblava el definitiu per a Luis García, però l’entrenador ha vist com les absències li han condicionat l’alineació. D’entrada no ha jugat Sergi Darder enmig dels rumors que el situen fora de la plantilla amb l’interès del Mallorca. Tampoc han pogut disputar cap minut dos dels davanters a priori titulars, Javi Puado i Dimata, els dos lesionats. I sí que ha jugat d’inici Martin Braithwaite, que va protagonitzar un episodi estrany a la pretemporada amb anada cap a Barcelona i tornada a la concentració a Marbella.

Errades defensives i sense encert en atac

En defensa, una errada ha provocat l’1 a 0 de Tasos Douvikas al minut 3 de partit. Tot i el domini territorial dels de Luis García, el mateix jugador ha fet el segon des del punt de penal, un penal discutible, però xiulat, al minut 34. A la segona meitat, nova jugada amb concessions defensives de l’Espanyol. Zakaria Labyad ha rematat tot sol per fer el 3 a 0.

L’encert de cara a porteria continua sent un problema. Un xut llunyà i potent de Martin Braithwaite al minut 70 s’ha estavellat al travesser, per acabar-ho d’adobar.

Sergi Darder s’ha despertat amb molèsties a l’esquena”