L’Espanyol tenia complicat sumar algun punt al camp del Llevant, quart classificat, i la situació encara es va complicar més quan, en el minut 11, Maria José va fer el primer de les valencianes. Amb el marcador a favor les locals es van sentir còmodes sobre el camp i van tenir oportunitats per marcar el segon, però no va arribar fins quatre minuts abans del descans. L’autora del gol va ser Adriana. A la represa, l’Espanyol ha sortit buscant retallar diferències i ha tingut alguna que altra ocasió. El Llevant al contraatac també hauria pogut fer el tercer i, per tant, sentenciar el partit. Ha estat quan faltaven sis minuts per acabar que Luana ha fet el 2 a 1. Les blanc-i-blaves han buscat l’empat, però la insistència no ha tingut premi i el marcador ja no s’ha mogut.