El Júpiter necessita sumar com sigui, i més a casa, per agafar aire i mantenir intactes les esperances de salvar-se. Té la permanència a tres punts i una ensopegada podria complicar-li molt la salvació. Per als gris-i-grana, que tindran la baixa d’Adrià Escribano, el derbi és una final.

L’Europa no té l’aigua al coll tant com el Júpiter, però també necessita sumar per respirar una mica més tranquil i allunyar-se de la zona perillosa. Els graciencs no podran comptar amb Iglesias i Fran Bea, sancionats, i preveuen un partit tens, igualat i molt complicat a la Verneda.

El Sant Andreu, després del partit ajornat contra el Palamós, tornarà a la competició al camp del Sabadell B. Una victòria andreuenca reforçaria les opcions d’arribar a la promoció d’ascens, però els arlequinats han reaccionat els últims partits per intentar evitar el descens.

I el Muntanyesa visita un dels camps més difícils de la Lliga, el del Peralada, segon classificat. És potser una de les últimes oportunitats dels de Nou Barris per apropar-se a la part alta. Els gironins, després de quatre partits fluixos, sembla que van reaccionar a casa del Cerdanyola.