El Barça B volia retrobar-se amb la victòria lluny del Miniestadi, després de dues derrotes consecutives fora de casa, i el triomf ha arribat al camp del Cornellà. Els blaugrana s’han imposat per 0 a 2. A la primera part, tot i les oportunitats, el marcador no s’ha mogut. Ha estat a la represa quan els de Gerard López han pogut plasmar en gols la seva teòrica superioritat. Els primer dels blaugrana l’ha fet Marc Cardona en el minut 57. A partir d’aquí, el Cornellà ha buscat l’empat, però el barça s’ha defensat bé, i quan només faltaven tres minuts per al final del partit, Mújica ha sentenciat el partit fent el segon. Amb aquesta victòria els blaugrana continuaran una setmana més com a líders.