El Sant Andreu s’ha endut els tres punts de la Nova Creu Alta gràcies a una bona segona meitat. Durant els primers 45 minuts, el domini de la pilota ha estat per al Sabadell B. Això sí, els quadribarrats han disposat d’un parell de contraatacs per encetar el marcador. L’ocasió més clara del primer període ha estat aquest xut de Max Marcet que ha tret Segovia amb una aturada espectacular.

Els canvis s’han notat i Arjona ha fet el 0 a 1 amb una gran rematada de cap. Els locals hi han respost amb un xut molt dur que Segovia ha refusat amb els punys, però estava clar que la segona part seria per al Sant Andreu. Robert Simon i Luismi han pogut ampliar diferències en dues ocasions clares, però ha hagut de ser Sekou qui ha deixat mig sentenciat el matx. L’home gol quadribarrat ha definit amb tranquil·litat i ha fet pujar el 0 a 2 al marcador. Els arlequinats han reduït distàncies amb el gol de Pereira, però la diana ha arribat a l’afegit i el Sant Andreu s’ha emportat els tres punts.

La victòria apropa els andreuencs a la zona de play-off. Només és a cinc minuts i això que tenen un partit menys.