El Barça del partit contra el València va ser un calc del d’aquesta temporada. Va ser l’equip irregular que combina bons minuts amb moments desesperants. Els blaugrana van encaixar un parcial de 0 a 7 d’inici, però van reaccionar i van aconseguir igualar el marcador al final del primer quart. El segon va ser el millor dels de Bartzokas. Intensitat defensiva i decisió en atac. Jugades col·lectives i entrades a cistella van fer que a la mitja part el Barça marxés dominant de nou punts. Les sensacions eren immillorables. Però tot es va capgirar com un mitjó en el tercer quart. Els blaugrana es van col·lapsar en atac i en defensa no van saber com aturar el joc del València. A la primera part, el Barça va encaixar 29 punts, en el tercer quart van ser 30. A partir d’aquí, l’equip sempre va anar a remolc. Quan faltaven cinc minuts per al final es van col·locar a cinc punts, però va ser un miratge. En els últims minuts, els blaugrana van ser un equip sense idees i amb molt poca energia per intentar la remuntada.