Dembélé sanció no clàssic
@FCBarcelona

Dembélé ha estat castigat amb dos partits de sanció pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol. D’aquesta manera, el francès es perdrà els enfrontaments que el Barça ha de disputar contra l’Eibar, a Ipurúa, i davant el Madrid, al Camp Nou. Gerard Piqué, per acumulació de targetes, i Ronald Araujo, per l’expulsió en el partit contra el Sevilla, tenen un partit de sanció.

Dembélé sanció no clàssic
@FCBarcelona

Les al·legacions per Dembélé no serveixen

Ousmane Dembélé va ser expulsat davant del Sevilla per formular unes apreciacions a l’àrbitre de l’enfrontament, Mateu Lahoz. “Muy malo, eres muy malo”, va apuntar a l’acta l’àrbitre. El FC Barcelona va presentar-hi al·legacions i va exposar que el francès havia volgut dir “mal, muy mal”. El Comitè no ha acceptat les al·legacions i l’ha castigat amb els dos partits esmentats, en virtut de l’article 117 del Codi Disciplinari i amb una multa accessòria al club de 700 euros i de 600 per al jugador, en aplicació de l’article 52.

Què pot fer ara el Barça?

El club blaugrana pot encara presentar un recurs davant el Comitè d’Apel·lació per intentar que la sanció a Dembélé es redueixi i pugui disputar el clàssic. Aquesta possibilitat no és gaire probable per la consideració del Comitè de les paraules del davanter barcelonista.