suarez

Un Barça molt efectiu

El Sevilla ha començat molt fort i ha gaudit d’ocasions molts clares per inaugurar el marcador. Entre Ter Stegen i la bona sort, els blaugrana n’han sortit sense mal. Una situació ben contrària a l’àrea sevillista, on el Barça ha mostrat molt d’encert. Luis Suárez ha marcat el primer gol de manera acrobàtica en el minut 27. El segon ha arribat en el minut 32 gràcies a una diana d’Arturo Vidal. Abans del descans, Dembélé, que aquest diumenge tornava a ser titular, ha marcat el 3 a 0, que ha deixat fora de combat els homes entrenats per Julen Lopetegui.

En la segona part, el Sevilla ha tornat a fallar una pilota molt clara que el sevillista De Jong ha enviat al pal. El Barça ha controlat el partit fins que Leo Messi ha marcat el seu primer gol en la Lliga després d’una falta per fer el definitiu 4 a 0. Todibo ha estat substituït i ha debutat a la defensa Araujo. El jove jugador del filial ha estat expulsat per Mateu Laoz i també ho ha fet amb Dembélé per protestar.

Després de la victòria contra l’Inter, el tècnic Valverde ha confiat amb els homes que van remuntar el partit i li ha sortit bé.