Leo Messi ha concedit una entrevista a l’emissora de ràdio RAC1 en la qual ha parlat del passat, present i futur. Pel que fa al futur ha estat molt clar. Messi ha dit que vol acabar la seva carrera esportiva al Barça. L’entrevista ha estat motivada arran de l’estrena de l’espectacle “Messi 10′, del Cirque du Soleil.

Messi diu que vol viure a Barcelona amb la seva família

El crac argentí no ha deixat lloc per al dubte quan li han preguntat pel seu futur. Ha dit: “Em vull retirar al Barça”. A més, ha afegit que “vull quedar-me a viure a Barcelona quan em retiri”. La raó de voler-se quedar a la ciutat és perquè “no vull que la meva família canviï de lloc”. Sobre la possibilitat d’anar a jugar a l’Argentina, a Newell’s, ha dit que ara pensa en la família i que es vol quedar al Barça. El capità del Barça també ha parlat del mercat de fitxatges d’aquest estiu i que va pensar que Neymar fitxaria pel Madrid.

Quan es va plantejar marxar

Messi també ha explicat que va haver-hi un moment, quan va tenir els problemes amb Hisenda el 2013, que es va plantejar marxar. Ha dit que “no per marxar del Barça, sinó per marxar d’Espanya, perquè m’estava sentint maltractat”. Ha explicat que “no vaig tenir cap oferta perquè tothom sabia les meves ganes de seguir al Barça”, però ha dit que la situació anava més enllà.