Leo Messi ha concedit una entrevista al programa ‘El món a RAC’, de Jordi Basté, en la qual ha repassat diversos temes de l’actualitat del Barça i també de l’àmbit personal. Per exemple, ha dit que “vull quedar-me al Barça i a Barcelona”. Un dels moments més destacats ha estat quan ha parlat de Neymar.

Messi i el possible fitxatge de Neymar pel Madrid

Messi ha explicat que durant aquest estiu va pensar que el brasiler fitxaria pel Madrid. L’argentí ha dit que “vaig pensar que si Neymar no venia aquí, aniria al Madrid”. El capità del Barça ha assegurat que sabia que Neymar volia sortir del París Saint-Germain i que “pensava que Florentino i el Madrid farien alguna cosa per fitxar-lo”.

Un projecte guanyador

Respecte al projecte d’aquesta temporada del Barça, ha dit que “crec que tenim jugadors per optar a guanyar-ho tot”. Ha assegurat que els últims anys “perdre la Champions ha estat culpa nostra, no del projecte o de l’entrenador”. I, per acabar, ha explicat que “crec que no hi ha cap oferta de renovació” sobre la taula. Ha reconegut que “sempre ha estat molt fàcil renovar contracte”.