Xavi Hernández s’ha desfogat contra l’arbitratge i la Lliga de Tebas després de l’empat al camp del Getafe. El tècnic ha explotat, indignat per l’actuació del col·legiat, que considera que va permetre una duresa extrema dels jugadors madrilenys i els va perjudicar en l’última jugada del partit, assenyalant unes mans de Gavi en lloc del penal sobre Araujo.

Xavi assegura que ha viscut “una injustícia molt gran”

El tècnic blaugrana ha dit que el que s’ha vist al camp ha estat “una injustícia molt gran, no ens hem de callar, tothom ho ha vist. Si això és el producte que volem vendre de la Lliga és una vergonya absoluta”.

El tècnic ha seguit, “la responsabilitat la té l’àrbitre, els límits els posa l’àrbitre i ho ha vist tothom que el partit se li ha anat de les mans”.

Reunió amb els àrbitres

Xavi ha explicat que van fer una reunió recentment amb el comitè d’àrbitres just després de dir que les “mans són inventades, i a més ho van dir en una reunió, hi havia diversos punts, una era que entenien els entrenadors, de moment a mi no m’han entès, i l’altre era que les mans havien de ser molt clares. No la veig clara la de Gavi”.