El Sant Andreu ha perdut el seu primer partit aquesta pretemporada contra el Cornellà de la Primera RFEF. Els del Baix Llobregat han guanyat per 2 gols a 1. Mamor ha fet el gol de la victòria. Abans han marcat Garrido, dels locals, i Alexis García, de penal, dels quatribarrats.

Primera part sense gols

El Sant Andreu ha sortit molt fort i, al cap de dos minuts, Pau Darbra ha tingut la primera ocasió amb una rematada de cap. Seguidament, Guzmán, amb un xut des de fora l’àrea, ha fet intervenir el porter del Cornellà, Miño.

L’equip del Baix Llobregat també tingut bones ocasions de gol, sobretot a peus de Mendes. Primer amb un xut al pal i després amb un xut llunyà que atura Nil.

Pluja de gols

Tots els gols han estat en el segon temps. Garrido, al minut 47, ha marcat el primer amb un xut ras que ha superat Jaime. Luisao ha tingut el segon del Cornellà, però Jaime ha aturat el xut.

Alexis García ha empatat pel Sant Andreu, després de transformar un penal, però Mamor ha marcat el gol de la victòria. Albertito, quan faltava un minut per al final del partit, ha tingut l’última ocasió per empatar.

La pretemporada segueix i el Sant Andreu jugarà un nou partit, aquest cop és la segona ronda de la Copa Catalunya contra l’Olot al Municipal de Bon Pastor.