Albacete - Espanyol
@RCDEspanyol

El Reial Club Deportiu Espanyol ha empatat a un gol al camp de l’Albacete. El conjunt entrenat per Luis García s’ha avançat amb un gol de Calero i amb Pacheco que ha aturat dos penals, però en el temps afegit de la segona part l’Albacete ha fet el gol de l’empat.

Pacheco salva l’Espanyol a la primera part

L’enfrontament entre l’Albacete i l’Espanyol ha tingut un protagonista a la primera part, el porter perico Pacheco. Només començar el partit, Nico Melamed ha enviat una pilota al travesser i Pol Lozano ha posat a prova Bernabé. Al minut 24 ha començat l’exhibició de Pacheco. L’àrbitre del partit, Codero Vega, ha assenyalat penal favorable a l’Albacete. Manu Fuster ha fet el llançament i el porter perico ha tocat suficient la pilota perquè no acabés entrant. A cinc minuts per al descans, Calero ha marcat per a l’Espanyol en un llançament de córner. En la següent jugada, de nou, penal favorable per a l’Albacete i de nou Pacheco ha aturat la pena màxima. Amb el mínim avantatge en el marcador s’ha arribat al descans.

L’Albacete busca l’empat i el troba en l’afegit

El segon període ha estat amb més domini de l’Albacete. Manu Fuster ho ha provat amb un xut que ha marxat fora. Antonio Pacheco i Agus Medina també han intentat empatar el partit. En el temps afegit ha arribat el gol de l’Albacete en un xut que ha caçat dins l’àrea Alberto Quiles.