El Sant Andreu ha perdut contra l’Olot per 2 a 3 en el partit de la segona ronda de la Copa Catalunya Absoluta. Els de Xavi Molist han vist com el conjunt entrenat per Pedro Dólera els ha passat per sobre en els primers 45 minuts, però malgrat retallar distància abans del descans i fer el segon a la segona part no han pogut capgirar el marcador.

L’Olot passa per sobre del Sant Andreu

L’enfrontament entre els andreuencs i els olotins ha començat amb l’equip de Xavi Molist posant perill a la porteria d’Albert Batallla amb un xut d’Ernest Forgas que ha blocat el porter visitant. Però la resposta dels garrotxins ha estat fulminant, una centrada de Marc Roquet ha estat rematada de cap per Albert Orriols, que ha superat Nil Torreguitart.

Les ocasions de l’Olot han continuat. Guillem Terma ha creuat massa la pilota. Orriols ha buscat el segon i el xut també ha sortit creuat. Roquet a la mitja volta, però Nil ha enviat a córner. Molt de perill de l’equip de Pedro Dólera a la porteria andreuenca i ha arribat el segon de l’Olot. Jugada d’estratègia des de la cantonada i Marc Mas des de dins de l’àrea ha fet el segon.

Per part del Sant Andreu, Genis Blasco ha buscat el primer gol amb una rematada que ha marxat desviada. Un conjunt quadribarrat que ha vist com l’Olot li ha passat per sobre amb el tercer gol que ha fet Albert Orriols. Pau Darbra ho ha intentat amb un xut que ha blocat Batalla. Abans del descans Pau Darbra, de falta, ha fet el gol del Sant Andreu.

El Sant Andreu busca la remuntada, però no troba el premi

La segona part ha començat amb Marc Mas, que ha perdonat el quart de l’Olot amb un xut que ha sortit fregant el pal. Pau Darbra ho ha provat de falta, però Batalla ha atrapat l’esfèrica. El segon del Sant Andreu ha arribat en una jugada que ha acabat Juanan Gallego. El conjunt de Xavi Molist ha buscat l’empat, però malgrat dominar el joc, crear perill i marcar en fora de joc, segons l’àrbitre, no ha arribat.