Ter Stegen
@FCBarcelona

Marc-André ter Stegen no fa net de la lesió a l’esquena i tant el Barça com l’alemany valoren si el porter ha de passar per quiròfan. Ter Stegen no ha tornat a jugar cap partit des de l’aturada de seleccions, ja se n’ha perdut tres, i ni tan sols ha pogut completar cap entrenament amb el grup. El tractament conservador no està donant els resultats esperats i, segons va informar RAC1, l’opció de ser intervingut ja és sobre la taula.

Aquest dilluns, Ter Stegen s’ha fet una ressonància magnètica per veure per què aquests dolors lumbars persisteixen. La intenció de l’alemany és evitar el quiròfan, però a hores d’ara no es pot descartar cap opció.

Xavi Hernández i la preocupació per Ter Stegen

En la roda de premsa després del triomf vital contra l’Atlètic de Madrid, Xavi Hernández va referir-se a l’estat de l’esquena de Ter Stegen: “Marc té molèsties a l’esquena i veurem aquesta setmana com va la cosa, qualsevol cosa que haguem d’anunciar ja ho farem. Té molèsties que no acaba de fer net i ja veurem”. Després d’aquestes paraules, es fa difícil pensar que Ter Stegen pugui disputar el matx de Lliga contra el Girona diumenge, 10 de desembre, a les 21 hores.