acta barca atletico
Foto: EFE / Enric Fontcuberta

Malestar general i preocupació al Barça amb un altre arbitratge polèmic a càrrec de Sánchez Martínez. Les decisions a la gespa de l’àrbitre durant el Barça – Atlètic de Madrid van fer que tant el president, Joan Laporta, com l’equip tècnic encapçalat per Xavi Hernández marxessin de Montjuïc amb una sensació estranya. Però, més enllà de l’actuació en els 90 minuts, el que més va sorprendre i molestar va ser l’actitud d’un dels assistents de Sánchez Martínez i el comentari posterior del col·legiat en l’acta del partit.

L’acta oficial del duel reflecteix un episodi insòlit al túnel de vestidors, ja amb el Barça – Atlètic de Madrid acabat. L’àrbitre del duel contra l’Atlètic de Madrid va deixar constància d’un incident amb el cap de premsa de Xavi Hernández, el periodista Edu Polo.

L’actitud insòlita i el comentari de l’acta

En l’apartat d’altres incidències, Sánchez Martínez va escriure: “Un cop finalitzat el partit i en el túnel de vestidors, una persona identificada pel club local com Eduard Polo, cap de premsa de l’equip tècnic, es va dirigir a l’assistent 1 de manera desafiant, amb aquestes paraules: ‘¿Tú qué haces aquí?’, sense més incidents a ressenyar”.

Segons ha explicat el diari ‘SPORT’, l’assistent Raúl Cabañero es va dirigir tant al descans com al final del matx a la porta del vestidor del Barça. Mentre els jugadors encara eren a la gespa, Xavi i el seu equip tècnic comentaven el partit, amb cert malestar per l’actuació arbitral. L’assistent va quedar-se a la porta per veure si sentia algun comentari.

Segons la informació de l”SPORT’, és aquí on va intervenir Eduard Polo, de manera educada, per conversar amb l’assistent i aconsellar-lo que, per evitar més tensions, era millor que evités ser a la porta un cop arribessin els jugadors. La resposta de Cabañero va ser avisar Sánchez Martínez a través de l’auricular, i ell es va presentar també a la porta del vestidor i va demanar a Polo que s’identifiqués. Xavi va haver d’intervenir-hi, i l’àrbitre va optar per fer-ho constar en acta lluny de buscar una sortida dialogada.

L’acta del Barça – Atlètic de Madrid