El capità de l’Espanyol, David López, ha analitzat aquest dimecres l’actualitat de l’equip. El jugador ha destacat que “és vital estar junts i sentir-nos units com a grup” i ha posat com a exemple d’això la manera com van celebrar la victòria al camp del Mallorca. Pel futbolista, és molt important “estar junts tant en les victòries com en les derrotes”. Es tracta d’aillar-se de l’exterior i creu que l’Espanyol és un grup sòlid.

Més forts mentalment

David López ha admès que “mentalment, aquesta temporada hem fet un pas endavant respecte a l’anterior”. Pel jugador, això és importantíssim, ja que els ha ajudat tant en els bons com en mals els moments. I de ben segur els seguirà ajudant, perquè la Segona Divisió ha assegurat que “és molt competitiva” i que hauran d’estar preparats mentalment.

David López destaca la perillositat del Sabadell

El futbolista ha dit que “sempre intentem buscar la perfecció en tots els àmbits del joc” i que això fa que millorin partir rere partit. També ha parlat del tècnic, Vicente Moreno, i ha explicat que “sempre manté la tranquil·litat”. Ha destacat que té experiència a fer pujar equips a Primera que “no fa gala quan les coses van bé i no s’enfonsa quan van malament”. Aquesta manera de ser de l’entrenador ajuda l’equip a “no distreure’s de l’objectiu”, que és aconseguir l’ascens.

Respecte al partit contra el Sabadell, ha dit que “serà complicat”. Per David López, els arlequinats són un equip que “amb la pilota saben trobar espais”. Ha destacat que els vallesans encadenen nou partits sense perdre.