El Barça perd davant el PSG
@PSG_espanol

El Barça ha perdut davant el PSG per 1 a 4 en un partit en què els francesos han estat molt superiors als blaugrana. Messi ha avançat els de Koeman, però Mbappé, amb tres gols, i Kane han capgirat el marcador. Ha estat un partit molt diferent de l’últim que van disputar els dos equips al Camp Nou.

Messi, per al Barça, i Mbappé, per al PSG

Abans del matx, la novetat ha estat a l’11 inicial del Barça. Gerard Piqué ha tonat a jugar un partit després de gairebé tres mesos lesionat.

El partit ha començat amb els dos equips estudiant-se i sense córrer riscos innecessaris. La primera aproximació amb perill l’ha feta el Barça amb un xut de Griezmann que Navas ha pogut aturar. Tres minuts més tard, al minut 18, Icardi ha vist com Pedri desviava una pilota que anava a gol després que el davanter hagués superat Ter Stegen.

Messi encara no havia aparegut i, quan ho ha fet, ha estat per ser decisiu. L’argentí, al minut 26, ha fet una gran assistència a De Jong i l’holandès ha estat derribat dins l’àrea. El penal l’ha llançat Messi que, amb un xut potent i col·locat, ha aconseguit l’1 a 0. Dembélé ha estat a punt de fer el segon, un minut més tard, però el francès no ha pogut definir amb encert.

I si al Barça, Messi ha tardat 25 minuts a agafar el protagonisme, al PSG la seva figura, Mbappé, n’ha necessitat 32. En aquest minut, el davanter francès ha rebut una pilota dins l’àrea i amb molta habilitat ha fet l’empat a 1. Kurzawa no ha pogut superar Ter Stegen després que el porter hagi posat una mà salvadora.

Aturada de Ter Stegen durant el Barça - PSG
@FCBarcelona_cat

Amb els gols els dos equips s’han animat en atac. Griezmann, Kean i Icardi han tingut oportunitats per poder marcar, però cap dels dos no ho ha aconseguit. Amb empat a 1 s’ha arribat al descans.

Mbappé torna a aparèixer

La segona part ha començat amb un PSG buscant el segon gol. Ter Stegen, però, ho ha evitat al minut 50 amb un xut de Kean que ha rebotat amb Jordi Alba. Però un quart d’hora després ha tornat a aparèixer Mbappe per fer l’1 a 2. El davanter francès ha aprofitat un mal rebuig de Piqué per capgirar el marcador i fer el seu segon gol. L’equip de Koeman no s’ha recuperat del cop i cinc minuts després Kean ha fet, de cap, l’1 a 3.

Koeman ha buscat la reacció de l’equip amb tres canvis, però el que ha passat ha estat tot el contrari. Mbappé, que ha demostrat la seva qualitat amb escreix, amb fet l’1 a 4 després de culminar un contraatac dels francesos amb un xut que ha entrat per tot l’escaire.

Una temporada més, el Barça encaixa una derrota dolorosa en un partit de Champions després de les desfetes en anys anteriors contra la Juventus, la Roma, el Liverpool i el Bayern de Munic.