Javi Puado
Javi Puado marca en un partit contra el Mallorca

No podia tenir millor tornada a Mallorca Vicente Moreno. L’entrenador espanyolista ha vist com el seu equip ha aconseguit un triomf d’aquells que poden ser vitals de cara al final de la temporada. La victòria per 1 a 2 permet que l’Espanyol retalli a tres punts la distància amb els mallorquins i els quedi el goal average particular a favor.

D’inici, igualtat

Fidel als seus principis, Vicente Moreno ha optat per donar entrada a un 11 que l’espanyolista ja el coneix de memòria. Es preveia igualtat i des de l’inici ha estat així. Els blanc-i-blaus han sortit pressionant molt a dalt la sortida de la pilota dels balears i buscant el gol amb insistència.

Diego López salva, Puado marca

Tot i això, ha estat el Mallorca l’equip que ha tingut les millors ocasions. Diego López s’ha erigit com el salvador de l’equip amb dues intervencions de mèrit que han servit per evitar el gol mallorquinista. I el que són les coses. Quan més i millor jugava l’equip de Luis García, Javi Puado ha fet el 0 a 1 després d’una centrada mil·limètrica d’Embarba en el minut 33. Aquest és el sisè gol del planter aquesta temporada en 22 partits. L’Espanyol havia fet el més difícil, marcar-li a l’equip menys golejat de la categoria.

Mallorca - Espanyol. Raúl de Tomás.
@RCDEspanyol

El Mallorca reacciona… i perdona

El Mallorca li ha tornat la pilota a l’Espanyol perquè el domini i les ocasions dels blanc-i-blaus a l’inici de la represa no han acabat en gol i, en canvi, a la primera ocasió dels locals, ha arribat l’empat a un. Amath Ndiaye n’ha estat l’autor al minut 51.

Gol decisiu de Dimata

El guió s’ha repetit poc després de forma gairebé idèntica. Ocasions fallades per part del Mallorca i, en un contraatac, l’Espanyol ha fet l’1 a 2. La centrada de Raúl de Tomás l’ha aprofitat molt bé Dimata per fer el primer gol com a espanyolista. A partir d’aquí, guerra tàctica que ha acabat amb un triomf vital per als interessos espanyolistes que trenquen una ratxa de tres partits sense guanyar.