Cursa Moritz Sant Antoni 2023

La Cursa Moritz Sant Antoni 2024 arriba a la 45a edició. És la primera cursa popular de 10 quilòmetres de l’any a la ciutat i el recorregut passa per llocs tan emblemàtics com el passeig de Sant Joan, la Gran Via, el Paral·lel o el Mercat de Sant Antoni. A més de la cursa sènior de 10 quilòmetres, n’hi haurà diverses per a nens i nenes, des de la categoria de prebenjamins (200 metres) fins a la de cadets (1.609 metres o el que és el mateix, una milla).

Consulta tot el que has de saber de la Cursa Moritz Sant Antoni 2024, amb el recorregut, les dates i les inscripcions.


Què vols saber de la Cursa Moritz Sant Antoni 2024?


Cursa Moritz Sant Antoni: dia i hora

La Cursa Moritz Sant Antoni d’aquest 2024 es disputarà diumenge, 21 de gener. La prova començarà a les 9.30 h del matí amb sortida al carrer de Floridablanca cantonada amb el del Comte Borrell i arribarà al carrer de Floridablanca cantonada amb Calàbria.

Informació bàsica de la Cursa Moritz Sant Antoni 2024

  • Quan es disputa? Diumenge, 21 de gener.
  • A quina hora? La sortida serà a les 9.30 h, els corredors tindran una hora i 30 minuts per fer la prova.
  • Quina distància té? 10 quilòmetres.
  • Punt de sortida? Carrer de Floridablanca, amb Comte Borrell.
  • Punt d’arribada? Carrer de Floridablanca, amb Calàbria.
  • Categories: 5 categories. Sènior (10 km), prebenjamins (200 m), benjamins (400 m), alevins (1000 m) i infantils i cadets (1609 m).
  • Avituallaments: km 5 i al punt d’arribada.
  • La cursa té servei de guarda-roba i dutxes i també assistència mèdica a l’arribada i en el circuit.
  • Quants corredors hi participaran? 4.000, el màxim d’inscrits permesos.

Nou recorregut de la Cursa Moritz Sant Antoni 2024

A les 9.30 h del matí hi ha previst que comenci la 45a edició de la Cursa Moritz que ha canviat el recorregut. El punt de sortida serà el carrer de Floridablanca cantonada amb el del Comte Borrell. A partir d’aquí els atletes passaran pels carrers de Sepúlveda i Llançà fins arribar a Entença per agafar la Gran Via de les Corts Catalanes. Aquest carrer serà el principal de la prova perquè es girarà a la plaça de Tetuan per baixar pel passeig de Sant Joan. En aquest punt, els corredors giraran per la ronda de Sant Pere fins arribar a la ronda de Sant Antoni.

La segona part de la curses els corredors arribaran al carrer de Floridablanca per girar en direcció mar per la ronda de Sant Pau. Després de fer una ziga-zaga s’arribarà a l’avinguda del Paral·lel per tornar a pujar per Entença fins a la Gran Via. Des d’aquí, baixaran per la ronda de Sant Pau fins a l’arribada, a la confluència dels carrers de Floridablanca amb Calàbria.

Inscripcions per a la Cursa Moritz Sant Antoni 2024

Les inscripcions per a la Cursa Moritz Sant Antoni 2024 tancaven, en principi, el 17 de gener, però encara es poden fer, tot i que estan fora de termini i tenen un preu de 20 euros. El límit de participants permesos és de 4.000.

Recollida de dorsals de la Cursa Moritz Sant Antoni 2024

La fira del corredor començarà divendres, 19 de gener, de 16 a 20 h. El lloc per anar a recollir el dorsal amb una bossa amb diversos regals serà a l’edifici Calabria 66 (antiga seu de l’ONCE), al carrer de Calàbria, 66-78. També es podrà passar a recollir el dorsal dissabte, 20, de 9 a 20 h. El dia de la cursa, diumenge, 21, no es podran recollir dorsals. Per recollir-los és imprescindible mostrar el DNI o passaport i el comprovant d’inscripció.

Amb la bossa del corredor els inscrits rebran una samarreta tècnica i la possibilitat d’utilitzar el servei de guarda-roba el dia de la cursa.

L’ONG De Veí a Veí i la Cursa Moritz Sant Antoni organitzen una recollida d’aliments a la fira del corredor el dissabte, 20 de gener.

3a Milla Mundial dels Miops

Per tercer any consecutiu, el Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya organitza la Milla Mundial dels Miops, adreçada únicament a persones amb algun tipus de deficiència ocular (miopia, hipermetropia, estigmatisme i estrabisme). La inscripció té un preu únic de 5 euros amb regals sorpreses i una samarreta tècnica. La prova té com a objectius conscienciar la població i promoure la salut visual.