Omar El Hilali ja és oficialment jugador del primer equip de l’Espanyol. El lateral del planter va signar la renovació fins al 2027 el mes de desembre, en un contracte que preveia que tingués fitxa del primer equip a partir de l’1 de gener. El Hilali ha atès els mitjans comunicació en l’acte que ha fet oficial el seu traspàs de La 21, com li diuen al planter espanyolista, al primer equip i ha assegurat que ho donarà tot per l’Espanyol.

“No deixaré de treballar per mi, per la meva família i pel club”

El lateral de l’Hospitalet s’ha mostrat emocionat pel seu traspàs al primer equip i ha destacat que des que va arribar a l’Espanyol el camí no ha estat fàcil, però gràcies al seu esforç i al de la seva família ha pogut fer realitat el seu somni. Sobre la situació de l’equip a la Lliga, El Hilali ha comentat que “el primer repte que tenim és que l’Espanyol estigui on ha d’estar, a Primera Divisió, sense oblidar que estem a Segona”.

Fran Garagarza: “Hem de creure en els nois de la casa”

El director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, també ha parlat en l’acte i ha reivindicat el paper dels futbolistes del planter al primer equip: “Hem de creure en els nois de la casa”. Sobre Omar El Hilali, ha explicat que “és un jugador amb fam, amb unes característiques importants per a l’Espanyol. Tot i la seva edat, teníem clar que donaria el nivell i així està sent. S’ho ha guanyat”.