Cristóbal Lorente és el nou campió d’Espanya del pes ploma. El boxejador barceloní va guanyar per KO tècnic en el sisè assalt Juan Jesús Antúnez.

Cristobal Lorente campio espanya
Foto Anna Jordana

Lorente va dominar el combat de principi a final. Els primers quatre assalts van ser seus (40-36, 39-37, 39-37) segons els jutges. A més, va obrir la cella al rival. El boxejador sevillà en cap moment va poder plantar cara al boxejador del KO Verdun. D’aquesta manera, Cristóbal Lorente guanya el seu tretzè combat com a professional.

El KO Verdun, una fàbrica de campions

Cristobal Lorente campió

El gimnàs de Nou Barris, KO Verdun, es una autèntica fàbrica de campions dins el món de la boxa. Fa anys era Amadeu Peña qui guanyava el campionat d’Espanya. Ara tenen el tres vegades campió d’Europa, Sandor Martin, i s’hi afegeix el campió d’Espanya del pes ploma, Cristóbal Lorente.

Imatges cedides per: Ferran Rovi