En un partit que es preveia més que igualat, el Polo ha sabut dominar-lo i plantar cara a un dels equips més forts de la categoria. Un bon treball en defensa i un gran encert en atac han estat la combinació perfecta, que ha fet que els tres punts es quedessin a l’Eduardo Dualde. Després d’un primer quart igualadíssim, que ha acabat amb 0-0 al marcador, el capità David Alegre ha estat l’encarregat d’obrir la llauna. A la segona part, la tònica ha seguit sent la mateixa: el Polo ha dominat i ho ha provat, i el Club de Campo cada vegada ha tingut menys idees en atac. Al tercer quart, ha estat Alex Casasayas qui ha marcat, fent pujar el 2-0 al marcador. Ja al darrer període, amb el partit encarrilat, Llorenç Piera ha marcat el 3-0. I quan el Polo ja tenia la victòria gairebé a tocar, Max ha fet el definitiu 4-0 mitjançant un llançament de penal.
Amb aquesta victòria, el Polo se situa a només un punt del líder, el club de campo. Un triomf vital per als de Carlos García Cuenca, que han ofert la millor imatge de la temporada.