El respecte i les precaucions defensives han marcat la primera part del Sant Andreu – Prat. Només un xut entre els tres pals. Ha estat el potablava Pau Darbra qui ho ha provat, però Segovia ha rebutjat amb fermesa. Tot plegat ha canviat a la represa. Als 5 minuts, penal clar de David López sobre Rosillo. El mateix davanter del Prat l’ha picat i l’ha transformat, tot i que Segovia ha estat a punt de rebutjar-lo. I només 6 minuts més tard ha arribat el segon. Carlos Cano lliure de marca a l’interior de l’àrea petita ha rematat de cap. El Sant Andreu ha buscat retallar diferències i ha estat a punt de fer-ho, però la rematada de Luismi l’ha salvat perfectament Sergio. Quan sí que han escurçat distàncies els andreuencs ha estat a 10 minuts per al final. Óscar Muñoz ha rematat al pal i Elhadji, amb la canya a punt, ha fet l’1 a 2. I el Sant Andreu encara ha tingut temps d’empatar. Ha estat en el minut 44, quan Alfred Planas ha engaltat una pilota que ha entrat per l’escaire.