El Barça s’hauria pogut avançar, però Lucas Ordóñez no ha encertat a transformar aquest penal. A la jugada següent, penal a favor del Reus. L’encarregat de llançar-lo ha estat Albert Casanovas, que aquest cop sí que l’ha transformat i, per tant, ha fet pujar l’1 a 0 en el marcador. Els blaugrana han encaixat el cop psicològic del gol i vuit minuts més tard han empatat. L’autor del gol ha estat Pablo Álvarez, que ha aprofitat un pilota solta dins l’àrea. Però just abans del descans ha arribat el segon del Reus. Ha estat l’exblaugrana Raül Marín, que ha tornat a posar al davant els reusencs. La reacció dels d’Edu Castro no s’ha fet esperar gaire. Encara no passaven dos minuts de la segona part, quan Pau Bargalló ha fet l’empat a 2. El partit ha seguit ple d’alternatives i el Reus ho ha aprofitat per fer el tercer. Ha estat de penal i l’autor, una altra vegada, ha estat Albert Casanovas. El Barça ha tingut 17 minuts per empatar, però les aturades del porter Ballart han estat decisives perquè els blaugrana no empatessin.