L’Espanyol B ha anat per feina. Tot i el petit ensurt d’aquest gol anul·lat al Figueres per fora de joc, els blanc-i-blaus han estat molt superiors i ràpidament s’han avançat en el marcador. Una indecisió de la defensa figuerenca i també del porter l’ha aprofitada Moha al segon pal per fer pujar el primer. Els jugadors de David Gallego han disposat d’un bon grapat d’ocasions per fer el segon, però aquest s’ha fet esperar, això sí, ha valgut la pena esperar. La jugada que ha fet Pedrosa en el 2 a 0 ha estat espectacular. S’ha desfet de tots els rivals que li sortien al pas, la defensa tampoc no ha estat gaire exigent, i ha fet pujar el segon. Amb el partit encarrilat, el líder de Tercera encara ha tingut temps de fer el tercer abans del descans, ha estat Lluís López. A l’inici de la segona part, el Figueres hauria pogut retallar diferències amb aquest penal, però Yago ha aturat el llançament. A partir d’aquí, el partit s’ha tranquil·litzat, tot i que, l’Espanyol B hauria pogut marcar el tercer en aquesta doble ocasió. El primer xut al pal, el segon el rebutja el porter.