Un derbi és un derbi i el fet que sigui en pretemporada no li treu emoció. Els aficionats que van accedir al Nou Sardenya ho van fer amb ganes de veure un partit que mai no defrauda hi hagi més o menys futbol. Tots, però, tenien clar que guanyar era important, però que el derbi que està marcat al calendari és el de la jornada 3, probablement el diumenge 17 de setembre, també al Nou Sardenya.

Sense intensitat no hi ha derbi

Va sorprendre el nivell d’intensitat dels dos equips quan encara queden quatre setmanes per començar la Lliga. Els dos entrenadors van voler treballar tàcticament i es notava en les explicacions que oferien. El partit el van jugar 44 jugadors. L’únic que va fer-ho els 90 minuts va ser l‘incombustible Iker García. Els que menys, Pochito, retirat en llitera, i el seu substituït, Pablo Santiago. La resta de futbolistes van repartir-se’n cadascun una part per compensar minuts.

La polèmica amb Pochito que acaba bé

La jugada lletja de la nit la va protagonitzar Èric Bezis, que va empènyer Pochito a la banda amb la mala sort de caure entre una porteria lateral de futbol set i el mur. L’acció va iniciar una tangana que va provocar el repartiment de targetes i l’enduriment de les accions posteriors. Quan es van endur Pochito en llitera, estabornit pel cop, tothom es va espantar, però el futbolista va acabar el matx saludant els aficionats. Èric Bezis va tornar a disculpar-se amb el jugador del Sant Andreu i tot va quedar en un ensurt.