Ibai Piqué Camp Nou

Ibai Llanos ha explicat que una matinada va entrar al Camp Nou amb Gerard Piqué i el Kun Agüero. El popular streamer ha explicat que van colar-se a l’estadi a les 6 del matí per fer un “Crossbar Challenge”, un joc que consisteix en tocar el travesser amb la pilota. Ibai i Piqué han recordat el moment durant el Xup Xup Kings de prèvia de la jornada de la Kings League.

El president de Porcinos ha explicat que va ser durant la pretemporada i que Piqué va gestionar l’entrada al Camp Nou amb un conegut que vigilava el pàrquing de l’estadi. Una anècdota que ha arribat durant l’anunci de les finals de la Kings League al Camp Nou.

Els detalls de la Final Four de la Kings League

El 26 de març el Camp Nou acollirà la Final Four de la Kings League. Un gran esdeveniment en què es vol batre un rècord Guiness: El màxim nombre de gent amb màscara en un recinte. Els jugadors dels equips finalistes arribaran en autocars i els presidents ho faran en helicòpter.

Gerard Piqué també ha explicat que s’han posat a la venda entrades vip, i ja hi havia milers de persones fent cua per accedir a la plataforma de compra.