L’Espanyol B ha perdut 2-1 contra l’Andratx al Municipal Sa Plana. L’Espanyol B ha començat guanyant amb un gol de Roger, però el conjunt balear ha remuntat el partit amb un gol de Garrido al minut 77. Amb aquest resultat, els de Manolo González se situen setzens i en zona de descens.

Bona primera part dels de Manolo González

El partit ha començat molt de cara per als de Manolo González, que s’han avançat amb un gol de Roger al minut 12. A partir del gol, l’Espanyol ha començat a patir els atacs de l’Andratx. Al minut 27, Alejandro ha salvat una pilota sota pals que hauria significat l’empat per a l’Andratx. Els balears volien aconseguir l’empat abans del descans i ho han aconseguit. Al minut 41, l’àrbitre del partit ha assenyalat penal per als locals i Jaume ha aprofitat l’oportunitat per posar l’empat al marcador.

El gol de Garrido sentencia els blanc-i-blaus a la segona

L’Espanyol B no ha estat bé a la segona part. El gol que han encaixat els pericos abans del descans ha provocat que l’Andratx sortís millor a la sortida de la represa. Els balears han insistit a buscar el segon que els donés la victòria i Garrido, al minut 77, ha fet el gol que ha decantat el partit cap al conjunt mallorquí.