El CN Poble Nou s’emporta el derbi de la Divisió d’Honor B de rugbi contra el BUC per un contundent 46 a 10.

Els locals han sortit a endur-se el partit des de l’inici i quan feia 22 minuts que havia començat el joc ja havien anotat 4 assajos. La davantera del Poble Nou ha estat molt superior en aquest partit, disputat a la Marbella. Al descans anaven 22 a 3. Només començar la segona part, un altre assaig per al Poble Nou. El BUC ha anotat un assaig i semblava que podien intentar la remuntada però ha estat un miratge, ja que la davantera dels locals ha seguit anotant fins al 46 a 10 definitiu.

El CN Poble Nou continua lluitant per arribar a les posicions que donen accés a disputar el play-off d’ascens. Per la seva banda el BUC continua a la part baixa i lluitarà per no baixar de categoria.