El Club Esportiu Mediterrani no ha tingut rival en el partit davant el Concepción Ciudad Lineal. El conjunt de Marc Comas s’ha imposat a les madrilenyes per 22 a 6. El Concepción és l’últim classificat i encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada.

Sortida fulgurant del Medi

Des d’un bon inici, el Mediterrani, amb casquet blanc, no ha volgut deixar lloc per a la sorpresa. L’equip santsenc ha començat el partit amb un parcial de 4 a 0, que al final del primer quart ja era de 5 a 2. Abans del descans, el matx ja estava sentenciat amb el 9 a 3 que hi havia al marcador.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica. Parcial de 7 a 2 i 6 a 1 per al Medi, que ha acabat guanyant per 22 a 6.

Naia Duran, amb set gols, ha estat la màxima anotadora del partit, mentre que Carlota Quemada, del Concepción, ha fet quatre dels sis gols del seu equip.

Ara, el Mediterrani deixa aparcada la Lliga, ja que el cap de setmana vinent, les santsenques disputaran la Copa de la Reina de waterpolo. L’equip de Marc Comas se les haurà, en quarts de final, amb el Terrassa.