Partit molt igualat el que han disputat el Club Natació Barcelona i el Club Natació Sabadell. L’equip de Toni Esteller, amb casquet blau, s’ha imposat al de Quim Colet per 9 a 8. Ha estat un partit intens i entre dos equips que es troben en un bon moment de forma.

Victòria per la mínima

Després d’un primer quart intens amb resultat favorable a l’equip cenebista per 4 a 3, en el segon els homes entrenats per Toni Esteller no han marcat cap gol. En la segona part, un 2 a 1 i un 3 a 3 ha segellat el triomf per la mínima gràcies a un gol de penal de Victor Flores.

Tot i la diferència a la classificació, el Sabadell ha demostrat una gran millora respecte a l’equip que es va enfrontar al Natació Barcelona, a la primera volta.

El CN Barcelona continua tercer de la Lliga per darrere del Terrassa i l’invicte Atlètic-Barceloneta, que també ha guanyat contra el Canoe.