El CN Barcelona s’ha imposat al BVSC de Budapest per 8 gols a 9 i ha aconseguit la segona victòria a la primera fase de l’EuroCup de waterpolo. Amb aquest triomf, els mariners passen a la segona ronda com a líders d’un grup que ha disputat els seus partits a la piscina de la Nova Escullera.

Partit molt igualat

L’enfrontament davant el BVSC ha estat molt igualat. Tot i un parcial de 0 a 3 a l’inici del partit, el conjunt de Toni Esteller ha vist com els hongaresos eren capaços d’arribar al descans amb un igualat 5 a 5. Un marcador que feia preveure una segona part també molt igualada. I així ha estat. Igual que el primer partit davant el Niça, els jugadors del Natació Barcelona, han anat a totes i a l’últim quart s’arribava amb un 7 a 9 favorable als locals. La bona defensa marinera i les aturades d’Edu Lorrio han fet que el Budapest només fes un gol i el partit ha acabat amb victòria del CN Barcelona per 8 a 9.

CN Barcelona waterpolo masculí

Adrià Delgado, màxim golejador mariner

La fase de grups del Natació Barcelona ha tingut un protagonista pel que fa a l’aspecte anotador. Adrià Delgado ha estat el màxim golejador dels mariners, amb cinc gols. L’Adri, que ha fitxat aquesta temporada per al Natació Barcelona, torna al club en el qual va començar a fer les primeres braçades. Després de jugar amb l’Atlètic-Barceloneta, Delgado va marxar al Brasil. Ha estat internacional amb la selecció brasilera i va participar als Jocs Olímpics de Rio. Després va fitxar per al Vasas de Budapest i l’Steaua de Bucarest. Amb el retorn a l’Escullera, l’Adri veu complert un somni.