El Club Natació Barcelona ha tornat a les competicions europees de waterpolo de la millor manera, amb victòria per 8 a 10 contra l’Olympic Nice. Els de Toni Esteller són al grup C de la Len Euro Cup i l’enfrontament amb el Nice ha estat el primer partit del triangular que disputen aquest cap de setmana a la piscina de la Nova Escullera.

Victòria del Barcelona en el retorn a Europa

Els cenebistes s’han trobat amb un Nice molt intens a l’inici i malgrat que han gaudit de diverses ocasions han acabat perdent el primer quart per 2 a 1. El segon quart ha seguit amb la mateixa línia i s’ha arribat al descans amb un 4 a 3 favorable als francesos. En el tercer quart, el Nice ha fet un pas endavant amb una defensa més intensa i ha pogut ampliar el marcador fins al 7 a 5. Però la reacció de l’equip entrenat per Toni Esteller ha arribat en el darrer quart i amb un parcial del 1 a 5, s’ha acabat imposant per 8 a 10.

Diumenge, el segon partit dels de Toni Esteller

Aquest dissabte es jugarà a les 18 h el segon partit del grup entre l’Olympic Nice, francès, i el Zulgo, hongarès. Diumenge els cenebistes s’enfrontaran al Zuglo a les 12 h en el darrer partit del triangular. Per a la ronda següent es classifiquen dos equips de cada grup.