El FC Barcelona Lassa d’hoquei sobre patins ha jugat el partit ajornat de la segona jornada de l’OK Lliga contra el Caldes, i els d’Edu Castro s’han imposat per 5 a 0. Ara els blaugrana són colíders amb nou punts, juntament amb el Lleida, que ocupa la primera posició per la diferència de gols. Tots dos conjunts han guanyat els tres partits que han disputat.

El Barcelona Lassa domina des de l’inici

El partit ha començat amb un Barça fort i contundent, molt perillós en atac i molt sòlid en defensa. Al tercer minut de partit, una passada de Marc Gual ha permès que Pablo Álvarez pugés el primer gol al marcador de l’equip blaugrana. Pocs minuts després, Gual ha estat l’encarregat d’anotar el segon després de superar Cesc Campor amb un xut llunyà. A partir del segon gol del Barça, els dos equips han mostrat un joc molt ofensiu i molt veloç. Només quatre minuts abans del final del primer temps, Alabart ha convertit el tercer gol dels blaugrana gràcies a una passada de Gual des de darrere la porteria. Amb 3-0 a l’electrònic a favor del Barça, el partit ha arribat a la mitja part.

Pablo Álvarez
@FCBhoquei

Els d’Edu Castro amplien distància a la segona part

Els blaugrana han seguit ampliant el marcador a la represa. Amb menys de dos minuts disputats de la segona part, Gual s’ha encarregat de pujar el quart gol el marcador i el segon per a ell. Malgrat això, el Caldes ha seguit amb un to agressiu buscant pujar un gol al marcador, però les accions de Sergi Fernández a la porteria ho han evitat. El públic ha agraït la seva actuació amb un aplaudiment quan ha estat substituït per Aitor Egurrola vuit minuts abans del final, per un tall a la barbeta. El cinquè i definitiu gol blaugrana ha estat de Joao Rodrigues. Amb el partit d’avui al Palau, el Barça suma la tercera victòria consecutiva en aquest inici de l’OK Lliga.