L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el triomf per 12 a 6 davant el Sant Andreu. Els mariners són líders i continuen invictes al campionat. Els andreuencs, per la seva banda, tindran un partit clau la setmana vinent davant el Mataró.

Matx sentenciat a la primera meitat

L’Atlètic-Barceloneta ha presentat una alineació plena de rotacions. Fins a cinc jugadors del primer equip no han estat convocats després d’una dura setmana europea. L’internacional serbi Milan Aleksic ha fet tres gols al primer quart. Diego Tebar, porter andreuenc, ha aturat diverses jugades de perill dels locals. Els jugadors de Chus Martín han aconseguit una àmplia avantatge de 7-3 als dos primers quarts.

Últim partit de l’any

El Sant Andreu ha aconseguit una bona dinàmica als primers minuts. Els visitants han fet un parell de gols, però els locals han respòs ràpidament. Els mariners han continuat ampliant la distància al marcador fins al resultat final de 12 a 6. Tots dos equips s’acomiaden de la competició fins a la propera jornada, ja després de les vacances nadalenques.