espanyol-llevant-futbol-primera-divisio-femenina-desembre-2020-21

L’Espanyol femení tenia un exàmen important al camp de Bunyol, del Llevant, un dels equips amb solvència aquesta temporada. Les jugadores, capitanejades pel barceloní Rubén Casado, sumen la tercera derrota consecutiva i han perdut per 1 a 0 davant l’equip granota.

Primera part del Llevant amb efectivitat màxima

A la primera meitat el Llevant ha tingut la possessió i el domini, tot i que aquesta superioritat ha estat estèril perquè no s’ha generat perill a la porteria de Montse Quesada. Era el guió esperat, l‘Espanyol còmode i a l’espera d’alguna oportunitat a la contra, però al minut 23 ha arribat la jugada clau dels primers 45 minuts.

Sara Estremera s’ha equivocat i en una jugada desafortunada ha comès penal sobre Alba Redondo. Un penal innecessari que ha transformat la pitxitxi de la Primera Divisió Femenina, Esther González, que amb aquesta diana ha sumat 10 gols en el seu compte particular.

Des d’aquest moment les blanc-i-blaves s’han desestabilitzat i han anat a remolc, mentre que el Llevant ha augmentat el domini. En els darrers minuts de la primera part, les periques han protagonitzat alguna jugada per empatar, la més clara una pilota que ha tret Cometti des de la mateixa línia de gol, després d’una mala sortida de la portera Valenzuela. Andonova, del Llevant, ha hagut de marxar lesionada. En la darrera jugada abans del descans, Maya, la jugadora japonesa de l’Espanyol, gairebé aconsegueix un gol olímpic.

Segona part amb un Espanyol gris

Després del descans, molt de vent. El partit ha baixat molt d’intensitat i s’han espaiat les ocasions ofensives dels dos equips. Una de les més actives al grup de l’Espanyol, ha estat la migcampista japonesa Maya, que ho ha intentat des de la llarga distància sense encert. També molt participatives Sara Estremera en defensa i Anaïr Lomba, que en tot el partit no ha deixat de córrer. A cinc minuts pel final, unes mans inoportunes de Xènia han significat el segon penal en contra de les blanc-i-blaves. Irene Guerrero ha estat l’encarregada del xut que Montse Quesada ha desviat amb una gran aturada.

Les jugadores del Llevant finalment han pogut mantenir el resultat i gairebé no han patit en defensa. A les acaballes, Elba ha estat expulsada i ha deixat l‘Espanyol amb una jugadora menys al camp. L‘Espanyol té una assignatura pendent amb el gol, ja que només n’ha marcat vuit fins al moment i és el quart equip menys golejador de la categoria. L’equip blanc-i-blau suma la tercera derrota consecutiva i es queda amb 10 punts, després de disputar 12 partits. L’equip de Rubén Casado entra en dinàmica negativa, ja que és dels pocs equips que ha pogut jugar tots els partits aquesta temporada, acumula només tres victòries, un empat i set derrotes.