El Barça encarava l’últim partit de Lliga de l’any a l’Estadi Johan Cruyff. Amb unes xifres excelses, les de Lluís Cortés han fet front a un Sevilla en dinàmica irregular.

Alexia, Hermoso i Graham

El primer gol de les blaugrana ha arribat als 11 minuts de partit. A la sortida d’un córner, Alexia ha rematat de cap una pilota que ha acabat al fons de la xarxa de la porteria defensada per Noelia Ramos.

El segon no s’ha fet esperar. Al minut 19, Jennifer Hermoso ha transformat un penal forçat per Mapi León en el 2-0. Els minuts de la primera part transcorrien amb un domini ‘culé’ cada cop més aclaparador. Lieke Martens, de cap, i Graham, amb una centrada enverinada, han estat a punt de marcar el tercer.

Un minut abans del descans, Graham ha aprofitat una bona jugada col·lectiva de l’equip per rematar de cap i posar el 3-0 abans del descans sobre la botzina.

El gol 100 del Barça al Johan Cruyff

La segona meitat ha començat amb l’expulsió de Teresa Mérida per unes mans dins l’àrea i el conseqüent penal favorable al Barça. L’encarregada de transformar-lo ha estat una Mariona que s’ha topat amb Noelia i no ha pogut fer pujar el quart al marcador.

Al minut 67, Oshoala ha aprofitat una jugada trabada dins l’àrea per marcar el 4-0 i el gol 100 del Barça a l’Estadi Johan Cruyff.

Doblet d’Aitana

Al minut 73, Aitana ha marcat el 5-0 amb un xut creuat i, tres minuts després, ha repetit amb un míssil des de la frontal que ha deixat Noelia fent l’estàtua als seus dominis. A quatre minuts per al final, Lieke ha estavellat una pilota al travesser. Al final, 6-0 definitiu que ha deixat el marcador del Johan Cruyff, un cop més, sense cabre-hi tots els gols blaugrana.