La piscina de Sant Sebastià ha estat testimoni de l’enfrontament entre el Club Natació Sant Andreu i el CN Atlètic- Barceloneta, que finalment ha acabat amb una clara victòria andreuenca per 9 gols a 16. La cita ha estat l’oportunitat perfecte per veure jugar Carla Martín i Marina Cordobés amb els seus nous equips.

Victòria clara del CN Sant Andreu, que no ho ha tingut tan fàcil com pensava

La distància a la classificació entre els dos conjunts feia presagiar com podria ser el partit. Però les de la Barceloneta no ho han posat fàcil a les seves rivals. El primer quart ha estat molt igualat i, de fet, ha acabat amb un parcial de 2 a 3. En els 16 minuts següents, però, les de Javi Aznar han engegat un joc molt més ofensiu, que s’ha vist reflectit tant en les nombroses expulsions que hi ha hagut, com en el marcador, que al final del tercer quart era de 4 a 12. Finalment, les de Comas s’han relaxat i han encaixat cinc gols de les amfitriones en un parcial molt ajustat, de 5 gols a 4. El matx, però, ha caigut del costat andreuenc, amb un 9 a 16 clar.

El partit, a més, enfrontava per primera vegada Nada Mandic, ara jugadora de l’Atlètic-Barceloneta, amb el seu exequip, el Club Natació Sant Andreu.

Carla Martín, del Mataró al CN Atlètic-Barceloneta

Carla Martín, tota una veterana del waterpolo català, és una debutant a la Divisió d’Honor, a la qual ha arribat gràcies a l’Atlètic-Barceloneta. Actualment, Martín està cedida pel Mataró, on continua jugant amb l’equip juvenil. La defensa confessa estar molt il·lusionada amb aquesta etapa, que suposa tot un nou repte per a ella.

Marina Cordobés, amb casquet del CN Sant Andreu però amb passat sabadellenc

Marina Cordobés va començar al CN Sabadell amb nou anys i s’hi ha quedat fins als 24. S’ha convertit en una imprescindible a l’equip d’Aznar, on ja suma sis gols en cinc partits. En el partit d’aquest dissabte ha estat una de les jugadores que s’ha mostrat més contundent a l’aigua i això l’ha penalitzat amb 20 segons d’expulsió.