Xavi Hernández i Vicente Moreno seran els entrenadors del Barça i de l’Espanyol, respectivament, aquest dissabte a la nit, 21 h, en el derbi del Camp Nou. Serà la primera vegada que tant un com l’altre dirigeixin des de la banqueta un partit entre blaugrana i blanc-i-blaus.

Xavi debuta com a tècnic blaugrana en el derbi

De fet, Xavi Hernández debutarà com a entrenador del Barça aquest dissabte a la nit. El de Terrassa, com a jugador, té molta experiència en derbis, però com a tècnic s’estrenarà aquest dissabte a la nit. Com a futbolista, Xavi ha jugat fins a 36 derbis i és el futbolista blaugrana que més n’ha jugat, i ha marcat sis gols a l’Espanyol, és l’equip a qui més n’ha fet.

Barça-Espanyol: Última hora del derbi al Camp Nou | DIRECTE

Vicente Moreno, amb molta més experiència

Vicente Moreno té molta més experiència com a entrenador que Xavi Hernández. El tècnic blanc-i-blau va començar la seva carrera com a tècnic la temporada 2010-11 com a segon al Xerez. A partir d’aquí, una àmplia trajectòria per arribar a l’Espanyola el curs passat, la temporada 2020-21. Vicente Moreno va aconseguir l’ascens a Primera i aquest any, amb el retorn a la màxima categoria, dirigirà el seu primer derbi.

Aquest divendres tant Xavi Hernández com Vicente Moreno van viure la seva primera prèvia d’un derbi. Al migdia es van trobar a la gespa del Camp Nou per fer la tradicional encaixada de mans i després van fer les rodes de premsa d’abans d’un partit. Els dos van mostrar la seva confiança en els seus equips, creuen que poden guanyar, però també van ser molt cautelosos, ja que són conscients que s’enfronten a un rival ben difícil i complicat.