El president del FC Barcelona, Joan Laporta, en un acte per celebrar el 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Puigcerdà, ha tornat a fer gala del seu optimisme. Laporta, que ha parlat per la Cadena SER, ha expressat la seva confiança en l’equip de cara al derbi d’aquest dissabte a la nit, 21 h, entre el Barça i l’Espanyol al Camp Nou. El president blaugrana ha dit que “Hem de guanyar, fer un bon partit i començar aquesta nova etapa amb Xavi d’entrenador amb bon peu”.

Satisfet amb l’elecció de Xavi

Joan Laporta va assegurar que “he vist Xavi amb els peus a terra i molt conscient del que representa ser entrenador del Barça i també molt conscient de la situació de l’equip”. El president va continuar el seu discurs sobre l’entrenador blaugrana dient que “em dona moral veure Xavi, tinc la sensació que anirà bé”. A més, també va afegir que “és un orgull veure un tècnic de la casa com Xavi a la banqueta. La situació és delicada, però s’estan prenent decisions en la direcció correcta”.

Barça-Espanyol: Última hora del derbi al Camp Nou | DIRECTE

Sobre la lesió de Pedri

El màxim mandatari blaugrana també va parlar sobre la lesió de Pedri. Va assegurar que “més que una recaiguda és que els doctors que hem consultat consideren que no ens hem de precipitar”. Joan Laporta va afirmar que la lesió de Pedri “evoluciona bé, però no es vol forçar”.