El Barça ha volgut tancar el mes de novembre amb el millor dels resultats en un camp complicat. I les blaugrana han complert amb escreix i han golejat el Sevilla per un resultat contundent d’1 a 10. És el darrer partit que juga el Barça abans de l’aturada de seleccions.

El Barça ha sortit com un obús

El Barça ha volgut sorprendre les andaluses i ho ha aconseguit només en el primer minut de joc. En la primera acció de perill, ha aparegut Jenni Hermoso per foradar la porteria d’Esther Sullastres. De fet, ha estat un atac i gol constants de les blaugrana, que s’han plantat molt bé damunt el terreny de joc. El Sevilla no s’ha pogut defensar i ha rebut dos gols més, a càrrec d’Ana Crnogorcevic: primer, la futbolista suïssa ha rematat una centrada de Mapi León i, després, ha aprofitat una assistència mil·limètrica de Fridolina Rölfo, una de les jugadores més actives i que ha generat més al davant.

En només 20 minuts el domini del Barça ha estat abassegador, ha xutat 11 vegades a porteria i ha xutat cinc cops entre els tres pals. Amb el Sevilla patint, en el minut 28, ha arribat el quart del Barça, Jenni Hermoso tampoc no ha fallat l’assistència de la capitana Alèxia Putellas. Rölfo ha aconseguit la maneta 10 minuts abans del descans, assistida per Jennifer Hermoso. Un resultat d’escàndol en només 45 minuts. El Sevilla ha marcat el gol de l’honor abans del descans, obra d’Eli del Estal, quan ha rematat de cap un córner de manera impecable.

Les blaugrana sentencien el Sevilla en el darrer tram del partit

El Barça ha seguit portant la iniciativa del partit, però el Sevilla ha sortit molt més estructurat en defensa i no ha concedit tantes facilitats al darrere. El duel no s’ha equilibrat, però sí que s’ha aturat la sagnia de gols de la primera meitat. Tot i això, Fridolina Rölfo ha marcat el sisè del Barça, a partir d’una magnífica assistència d’Aitana Bonmatí, el segon gol del compte particular de la futbolista sueca.

En el 81, Clàudia Pina, que havia buscat el gol amb insistència, ha tingut premi amb el setè, després d’un error de la portera Esther Sullastres. Un gol que no ha celebrat davant les seves excompanyes d’equip. Només un minut després, una gran jugada individual de la mateixa Pina ha culminat amb el gol de Mariona Caldentey, el vuitè del Barça. Les barcelonines no s’han aturat i han marcat el novè i el desè, tots dos obra de Jenni Hermoso, que d’aquesta manera ha materialitzat un espectacular pòquer de gols.

El Barça segueix líder destacat de la Lliga amb 11 victòries en 11 partits. Ha marcat un total de 68 gols i només n’ha rebut tres. Això demostra la superioritat del conjunt entrenat per Jonatan Giráldez respecte a la resta d’equips.