El RC Polo no ha pogut fer res contra les favorites per guanyar la Lliga, el Club de Campo, i ha perdut a semifinals per 4 gols a 1. Begoña García, en dues ocasions, i Candela Mejías i Maria López han estat les golejadores pel Club de Campo. Sofía Nabila Maldonado ha fet el gol de l’honor per les barcelonines.

El Club de Campo, molt superior

El Club de Campo ha sortit demostrant perquè són les favorites a guanyar la Lliga. Candela Mejías, després de penal córner, ha obert el marcador. Maria López ha fet el 2 a 0 gràcies també a un penal córner. I just abans del descans, Begoña García ha marcat el tercer i ha deixat el partit sentenciat. Aquesta mateixa jugadora ha fet el 4 a 0 en el tercer període.

Sofía Nabila ha fet el gol de l’honor per Polo

El Polo no ha abaixat els braços i en el quart període Sofía Nabila Maldonado ha marcat el gol de l’honor per les barcelonines posant el 4 a 1 definitiu. Tot i la derrota, les barcelonines no han perdut la cara al partit en cap moment.