El RC Polo no podrà lluitar en la final pel títol de lliga. Els barcelonins s’han vist superats per l’Atlètic Terrassa, els amfitrions de la competició i els grans favorits al títol. Els barcelonins han anat sempre a remolc dels egarencs, que han tingut en Pau Cunill l’heroi d’una semifinal agònica que ha acabat amb triomf de l’Atlètic Terrassa per 3 a 2. El gol del triomf ha arribat quan només faltaven 2 minuts, en una canonada de Cunill que suposava l’eliminació del RC Polo, que tal com li ha passat hores abans al seu equip femení, es queda a les portes de la final pel títol.

Desfeta per la mínima

Després d’una primer període molt igualat, els egarencs s’han avançat a tres minuts del descans gràcies a un gol de Pau Cunill que ha hagut de revisar el VAR. El màxim golejador amb 13 dianes dels locals ha decantat un marcador igualadíssim.

Reacció polista insuficient

La segona meitat ha començat de la millor manera possible pel Polo. En la primera arribada clara dels barcelonins, Xavi Lleonart ha situat l’empat amb un autèntic golàs. A tres minuts per arribar a la fi del tercer període, el Polo ha gaudit de diverses ocasions molt clares per situar l’1 a 2 al marcador. Roc Oliva ha estat el més incisiu dels de Roger Pallarols. Quan més a prop semblava el gol polista ha arribat el de l‘Atlètic Terrassa. El jove Jordi Bonastre ha fet una gran maniobra a l’interior de l’àrea per enviar una fuetada creuada al fons de la xarxa. La reacció dels de Pallarols no s’ha fet esperar. Roc Oliva ha situat l’empat a dos després d’un llençament de penal. Un partit frenètic s’havia de resoldre amb un final d’infart. I així ha estat. L’heroi egarenc ha estat Pau Cunill, que amb una fuetada espectacular en un penal ha decantat la semifinal per l’Atlètic Terrassa.