El CN Barcelona remodelarà bona part de les instal·lacions gràcies a un acord històric amb el grup inversor Grupo Costa Este. Dins d’aquest projecte de rehabilitació destaca, per sobre de tot, el compromís de rehabilitar i recuperar l’antiga piscina de l’Escullera, en desús des de l’any 2003. Aquest divendres, 22 d’octubre, es durà a terme la signatura del conveni entre el Natació Barcelona i Costa Este, que explotarà una part de les instal·lacions i permet assegurar la viabilitat del projecte de rehabilitació i creació de la resta d’equipaments. El pressupost d’aquesta inversió tindrà un cost aproximat de 3 milions d’euros i les obres arrencaran el primer trimestre del 2022.

Finalment, després de dos anys de l’anunci de la voluntat de dur a terme aquest projecte, el CN Barcelona ha trobat l’inversor privat i els acords amb les institucions públiques per remodelar les instal·lacions.

L’Escullera tornarà a acollir salts de trampolí

La piscina de l’Escullera respira història per totes bandes. El CN Barcelona té l’honor de poder dir que la seva piscina és la primera coberta de tot l’estat espanyol, ja que va ser inaugurada el 1923 amb un partit de waterpolo que va revolucionar l’esport a casa nostra. Actualment, la piscina estava en desús des de l’any 2003, quan el CN Barcelona va acollir els Mundials de Natació. Amb aquest acord, el CN Barcelona recuperarà la seva piscina més emblemàtica, principalment per a salts de trampolí.