Atlètic-Barceloneta Champions final 8
@CNAB_oficial

L’Atlètic-Barceloneta ha passat per sobre de l’Olympiacos grec i s’ha classificat per a les semifinals de la final a vuit. Després de guanyar la Lliga de Divisió d’Honor, la Copa del rei i la Copa Catalunya, els de Chus Martín busquen el títol més anhelat, la Champions. Els mariners han iniciat la competició amb bon peu i han eliminat l’Olympiacos per 22 a 9.

Primer quart espectacular

L’Atlètic-Barceloneta ha iniciat el partit d’allò més bé. Els mariners han deixat molt coll avall la classificació en els primers vuit minuts gràcies a un parcial de 6 a 0 que ha deixat els grecs enfonsats. Ha estat un joc molt coral amb sis golejadors diferents.

Partit sentenciat al descans

Els de Chus Martín no han afluixat el ritme en cap moment i han seguit percudint la porteria d’Olympiacos que, tot i poder foradar la porteria de l’Atlètic-Barceloneta dues vegades al segon quart, ha vist com la voràgine golejadora dels barcelonins els ha passat per sobre amb 7 gols més. Al descans, el resultat ja era de 13 a 2 i la classificació per a les semifinals estava totalment feta.

Amb el cap a les semis

Amb tot dat i beneit, els altres dos quarts han servit per ampliar estadístiques. Si bé és cert que els mariners han rebut més gols en el tercer període (3) que a la primera meitat, el matx no ha perillat en cap moment. Granados, Blai Mallarachs i Aleksic, amb 4 gols cadascú, han estat els mariners més destacats d’un partit en el qual Chus Martín ha pogut tenir el luxe de rotar durant molts minuts ja pensant en les semifinals.

El Pro Recco, rival a semis

El rival dels mariners a les semifinals serà el Pro Recco demà divendres 4 de juny a les 18 h. Els italians han eliminat el Hannover després de guanyar els alemanys amb solvència per un clar 16 a 9. El Pro Recco és un dels rivals més forts de la final a vuit juntament amb el Ferencvaros. Tots dos van quedar líders dels seus respectius grups.