Tercer títol de la temporada per al CN Atlètic-Barceloneta després de guanyar la Copa i la Lliga. Els mariners han aconseguit la Copa Catalunya després de superar el Sabadell a la final per 7 a 12. És el tretzè títol per al conjunt de Chus Martín.

Una Copa Catalunya atípica

L’edició de la Copa Catalunya 2020-2021 ha estat la més atípica de les 15 edicions disputades fins ara. En els darrers anys, la competició es disputava a inici de temporada i servia de posada a punt per als clubs que la jugaven. La final s’acostumava a disputar just abans de l’inici de la Divisió d’Honor.

Aquesta temporada, i per la pandèmia de la covid-19, la Copa Catalunya s’ha hagut de jugar, en els partits decisius, en la part final de la temporada. De fet, l’eliminatòria de semifinals entre el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona es va jugar poc abans que els dos equips es tornessin a enfrontar en els play-off pel títol de Lliga.

La final es trenca abans del descans

El partit entre el CN Sabadell i l’Atlètic-Barceloneta, disputat a la piscina de Can Llong, ha començat amb un marcador ajustat. De fet, el primer quart ha acabat amb un avantatge mínim per als de Chus Martín (2-3). Ha estat l’únic moment en què l’equip de Quim Colet s’ha pogut apropar als mariners. Al descans, els campions de Lliga actuals, títol guanyat el 16 de maig, ja guanyaven per 3 a 7.

La diferència de quatre gols s’ha mantingut en el tercer quart després que tots dos equips hagin anotat tres gols cadascú (6-10). A l’últim període, l’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat amb un parcial d’1 a 2 que ha posat el definitiu 7 a 12 en el marcador final.

Amb el títol, el tretzè de les 15 edicions disputades, l’Atlètic-Barcelona ja pensa en la final a vuit de la Champions que disputaran del 3 al 5 de juny, a Belgrad.