L’Atlètic-Barceloneta s’ha proclamat campió de Lliga de la Divisió d’Honor després de superar en el segon partit de la final al Club Natació Barcelona per 7 gols a 12. Tot i haver estat un partit de màxima igualtat als dos primers temps, els cenebistes no han aconseguit allargar la final fins al tercer enfrontament definitiu, i els homes de Chus Martín han reeditat el títol de Lliga per 16è cop consecutiu, des de la temporada 2005-2006, en l’últim matx de Chus Martín a la banqueta de l’Atlètic-Barceloneta.

Màxima igualtat

Inici de partit amb imprecisions per part dels dos equips i bones aturades tant del porter del Barcelona, Unai Aguirre, com del de l’Atlètic-Barceloneta, Dani López. Els homes de Chus Martín han començat colpejant primer en el marcador, però els de Víctor González hi han respost contundentment amb dos gols per situar-se al davant (2 a 1). El segon quart ha iniciat amb un parcial de 0 a 2 que ha situat momentàniament l’equip mariner al davant (2 a 3), però els cenebistes han aconseguit empatar el duel a 3. A les acaballes, l’Atlètic-Barceloneta ha tornat a desplegar el seu gran atac habitual per fer dos gols seguits, tot i que el Barcelona ha estat capaç de retallar distàncies amb un altre gol per situar el 4 a 5 al marcador.

L’Atlètic-Barceloneta desencalla el duel i es proclama campió de Lliga

El Barcelona ha començat el tercer quart empatant el partit dos cops. Primer a cinc i després a sis gols. A partir d’aquí, l’Atlètic-Barceloneta ha dominat amb fermesa i ha clavat un parcial favorable de 2 a 5 (6 a 10). El darrer quart ha començat amb els cenebistes marcant primer un altre cop. Els mariners, però, s’han acabat emportant el parcial amb dos gols més per acabar el partit amb un resultat de 7 a 12 i proclamar-se campions de Lliga de la Divisió d’Honor de Waterpolo 2020-21, en l’últim partit Chus Martín a la banqueta de l’Atlètic-Barceloneta en partit de Lliga.

Després d’un any difícil, la valoració és molt bona. L’any vinent tornarem a estar entre els millors.